. : [ Kisah Cinta - Ep. 2 ] : .

on Wednesday, May 15, 2013

Assalamualaikum lovely people!!! Apa macam? Ada baik ka? Hihihi..Dah tengok tak Episod 2 Kisah Cinta? What say u? Hihihi..Ini corat-coret untuk Episod 2.. Maaflah yer, sinopsis tak disediakan..Sapa-sapa yang tengok, taulah jalan ceritanya.. Tak gitu? Hihihi...

Kalau episod pertama minggu lepas banyak babak sedih yang membuatkan aku ikut sekali menangis :p, episod 2 ni pulak #gelaksakan ..ahahaha..(serius gelak sampai "HICCUPS". Gelagat Shazalea (Shah & Azalea ler he) yang tak henti-henti berperang mulut sangat mencuit hati. Shah suka lah sangat mengusik Lea. Mimik muka 2 orang ni, tu yang tak tahan tengok tu. Sweetttt sangat..Heheh..Ayat-ayat best antaranya "Ada yang makan radiator japgi ni." 

Lagi 1 yang aku paling suka babak kat kedai tu masa Shah beli air tu. 

Lea: Beli 1 jer ker
Shah: Ada nampak 2 ker? Pergilah beli sendiri. Awak kan kaya. Saya ni kan sangkak? (Aku selalu cakap sengkek..hehehe)
Lepas tu Lea balas balik. Best sangat ahahaha,..
Shah: Beli 1 jer roti?
Lea: Ada nampak 2 ker? Saya pun sangkak jugak.

Ahahahahaha...sangat best & comel ok...

Adegan dalam kereta pun best..Comel jer Sam & Fazura ni usik-mengusik. Memang ada "chemistry". Episod kali ni Huzir tak ada. Hihihi..

Setakat 2 episod ni, olahan jalan cerita yang sangat menarik. Syabas buat Zizie Izette & Bahri Umar. Tak sabar nak tengok episod 3 pulak. Jangan lupa ek kawan-kawan. Kita tengok sama-sama Selasa depan jam 9 malam dalam slot Lestary hanya di TV3. Ok?? (Yang suka tweet2 tu, jom kita kasi trending Kisah Cinta! ) ^_^
Ranking: 5

{ 4 comments... read them below or add one }

Nana Liena said...

hehe..sya terlayan juga sis..tapi sekerat jalan ja..huhu..

part kat kedai tu pun okay..comel..hehe..


15 May, 2013 16:25 Reply To This Comment
Mizz Aiza said...

tak tengok lagi.. huhu..


16 May, 2013 09:01 Reply To This Comment
Ajuya Rashid said...

ish..xboleh jadi ni..kn online jgk episod 2


16 May, 2013 14:01 Reply To This Comment
Mia Liana said...

tak sempat nak layan... huhuhuh


18 May, 2013 12:48 Reply To This Comment