. : [ Kisah Cinta - Ep. 3 ] : .

on Wednesday, May 22, 2013


Haaaa…Apa macam? Tengok tak Kisah Cinta semalam? Haish..Tak puas hati tengok episode kali ni. Terlalu banyak persoalan tak terjawab. Hairan..Kenapa mama Lea tak nak cerita apa-apa bila Lea tanya? Abang Lea, Azahari pun pasti tau sesuatu. Azahari ni bikin pening jugak. Dia ni baik ke jahat ek? Boleh dia suruh Huzir yang sah-sah “player” tu pujuk Lea balik? Hurmmm..I smell something fishy here..Tak boleh jadi ni..

Ada part tu Lea & Shah kat rumah Khatijah, yang diorang berbisik-bisik comel sangat..Hahaha…Sekurang-kurangnya Lea dapat jawapan kepada misteri kasut pengantin yang arwah papa dia bagi..

Shah pulak, kawen tak kawen dengan Julie.. Tapi kesian jugak kat Julie kan?..Yerlah sorang-sorang buat persediaan untuk kawen. Kalau aku jadi Julie, aku pun sedih..Tapi takder lah sampai pegi clubbing..hehehe.. Shah pulak sampai kena pecat sebab asyik sangat siasat pasal kemalangan yang meragut nyawa umi dia & papa Lea...

Dari segi penampilan pulak, Fazura seperti biasa lah..Gorgeous sentiasa..Setuju??..Tambah-tambah lagi pakaian yang dia pakai cantik-cantik, menarik, tertarik, tertawan..Hehehe..Ni mesti semua pakaian dari butik dia sendiri  House of Doll..Sam pulak simple jer..Sempoi jer.. Kann.. Sweet jer 2 orang ni..Aura diorang jer dah dapat tarik ramai menonton Kisah Cinta...

Harap-harap #KisahCinta minggu depan trending kat twitter..Korang jangan lupa tengok episod 4 Selasa depan k.. ^_^


Ranking: 5

{ 3 comments... read them below or add one }

Nana Liena said...

hui.tak sempat nak tengok kak..tidur awal..ahaha.. Azahari tu lelaki yg dalam gambar yg kiri ea? mcam psiko ja wataknya.. -__-


22 May, 2013 16:56 Reply To This Comment
*cik cempaka* said...

uiitt mseti tengok...x sabar nk tgu next episode...


22 May, 2013 23:03 Reply To This Comment
Ariannalissa82 said...

Nana... A ah..Nazim tu..Cam psiko kann..x sabar tunggu episod seterusnya...

Cik Cempaka...Hihihi..Samerla..X sabar ni..


23 May, 2013 07:56 Reply To This Comment