. : [ HOW DO I LOOK? ] : .

on Monday, December 16, 2013

It's A Brand New Day

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh... Alhamdulillah... Hari ni 16 Disember 2013, blog ini berubah rupa baru... So, how do I look? (Bak kata Jeannie Mai..hehe)... Jangan di hairan kalau di sini banyak kucing...Kalau rasa muak, jangan lah tengok ya... Kalau rasa tak suka, tak apa... Kredit to Mr. Kozumi_Ro yang sudi mengecat dinding rumah ini... Hihihi... Besar harapan lepas ni dapatlah terus mencurah bakat menulis (bakatlah sangat)... ahahaha... Terima kasih yang tak terhingga buat followers kesayangan yang sudi klik "follow"... Hehehe... InsyaAllah, awal tahun hadapan, sekiranya tiada aral melintang, akan ada 1st GA buat lucky follower...So...sabarlah menanti yer sayang-sayangku sekalian... ^_^
Ranking: 5

{ 9 comments... read them below or add one }

Akeyla Azmi said...

eh ohhh budak nakal edit? patut hebak pon huhuhu :D

ok ok sgt comel. pinky gituuu~


17 December, 2013 00:12 Reply To This Comment
Ariannalissa82 said...

@Akeyla Azmi

Ha ah..kalau akak buat sendiri..hebak la sangat nanti..ahahaha...


17 December, 2013 00:17 Reply To This Comment
nickindajungle said...

dah lama tak mengkomen...lama jugak saya tidak berblogging...haishh sejak lepas beranak sangat la blog saya terabai...nak join GA!!! Sila bagi saya menang... hahahaha kozumi yer?? ehem..ehem..ehem...


17 December, 2013 14:39 Reply To This Comment
Ariannalissa82 said...
This comment has been removed by the author.
Ariannalissa82 said...

@nickindajungle

Blog la pasal anak kamu nicki... Nak GA ajer dier...So, aktifkan dirimu...Uhuk..


17 December, 2013 15:28 Reply To This Comment
Mugmerah said...

cat. mugmerah pon suka cat. :)


17 December, 2013 21:11 Reply To This Comment
Scha Aryana said...

Cantik dan comel! pink dan kucing dedua kesukaan scha. hee


17 December, 2013 23:04 Reply To This Comment