. : [ Anak-anak nak bertanding ] : .

on Sunday, December 5, 2010

Kung fu ker aper ni Matahari???Xmo mommy groom yer??



Salam semuaaaaaaa....Ampun dan maaf terlebih dahulu sebab lama rasanya tak buat entri baru... Kesibukan melanda di bulan 12 ni...Dengan kerja yang semakin bertambah plus cat show sana-sini sampai la hujung tahun ni...Weekdays kerja, weekend pulak cat show...Ni pun baru balik dari setup venue for the cat show tomorrow...Matahari & Oyo pun nak kena di siap grooming malam ni...Nasib baik dah mandikan diorang few days ago...Penat memang penat...Tapi minat punya pasal kena la semangat...Demi anak-anakku ini...Cewahhh... Ok lah kawan-kawan...Tak boleh nak mengarang panjang-panjang...Ada kerja yang belum selesai...So buat yang berada sekitar KL/Selangor, jemputlah datang ke MAHA esok...Jumpa di sana ya....InsyaAllah...:)

Oyo ni pulak buat muka kesian x nak korek tinger ek??...
Ranking: 5

{ 5 comments... read them below or add one }

Rt-qaH said...

masuk cat show kat picc x sis??


05 December, 2010 00:31 Reply To This Comment
A.D.A.M. said...

panjangkan muka oyo. :)


05 December, 2010 01:49 Reply To This Comment
Queen F said...

ololo comelnya kucing! :)


07 December, 2010 01:15 Reply To This Comment
nowasheeda said...

so how anak2 menang tak..??


08 December, 2010 04:17 Reply To This Comment