. : [ Matahari Menang Besar!!! ] : .

on Monday, December 20, 2010


Alhamdulillah...Syukur syukur syukur...Mungkin dah rezeki...Matahari menang besar kali ini...Maaf yer kawan...Pic masa show belum berkesempatan nak upload...Sekadar berkongsi perasaan dengan kawan-kawan kat sini...Alhamdulillah...Itu sahaja mampu ku ucapkan masa ini...Incredibly unexpected winning...Matahari bolot 3 Best...Best Neuter Shorthair...Best Neuter... And Best In Show...Sangat tak sangka...Dia boleh beat semua kucing yang ada kat situ...Mungkin memang rezeki dia...Thanks to judges Mr. Ricky Low (Malaysia), Ms. Permanawati (Indonesia) and Ms. Lucy (Singapore) sebab pilih Matahari...Terima kasih sangat-sangat...Bagi aku penjurian kali ini adil sebab pemilihan dibuat in public...Setiap judge siap terangkan kenapa diorang pilih kucing itu ini menang...So kalau ada yang tak puas hati tu, that's normal lah...Sometimes, it's just a luck...ehehehehe....Alhamdulillah...Congrats my baby Matahari...^_^
Ranking: 5

{ 13 comments... read them below or add one }

Sarah-rah-rah said...

uii gemok nyee, comel2 ^_^


21 December, 2010 01:43 Reply To This Comment
fyda razak said...

urgh! rasa nak peluk benda kuning tu


21 December, 2010 02:10 Reply To This Comment
sha said...

comelnyaaa, say pun ada meowww :)


21 December, 2010 13:07 Reply To This Comment
kakchik@ella said...

blog yana ni mmg terkenal dgn kucen2nya. mommy kucen la katakan. hihi ..


22 December, 2010 13:22 Reply To This Comment
nkara said...

comelnyeeeeeee..geram geram!


22 December, 2010 13:35 Reply To This Comment
Dila is Azie said...

nak meow meow tuh. eii, geramnye! heee. :)


22 December, 2010 19:27 Reply To This Comment
Rt-qaH said...

kak sue kiut lalu jak nya..dah lah besa gaban jak..mok pelok nya eyh...


22 December, 2010 20:29 Reply To This Comment
nowasheeda said...

tahniah matahari..hehe..tomey gile..


23 December, 2010 12:36 Reply To This Comment
MASZ said...

congrats matahari..hihihi


25 December, 2010 17:10 Reply To This Comment
(One) SiTi* said...

apa kriteria judges?
akak,
apa nama kelab yang akak masuk tu?


07 January, 2011 14:16 Reply To This Comment
Ariannalissa82 said...

Thanks semua...

Siti ... Kelab Kucing Malaysia...Nak join ker?..Boleh jer...


07 January, 2011 21:05 Reply To This Comment