. : [ Busy...Busy...Dan Busy ] : .

on Friday, December 17, 2010

Ilham Pakcik Google ku


Salam...tengok tajuk tu paham2 jer la kan...Ehehehe...Busy arrrr...Bila nak rehat betul2 ni??...Aku rasa sampai hujung tahun pun xder rest ni...Huhuhu...Isnin-Jumaat = Keje keje keje...Sabtu & Ahad mesti ada program sampai hujung tahun ni...Esok ada kenduri kawen kawani...Ahad pulak si Matahari ada show kat The Mall....And my friend bertunang on the same day...Jadi Ahad ni on the road ajer..Pagi2 pegi hantar Matahari dulu...(Sorry dear mommy kena tinggalkan kamu sekejap..huhuhu)...Pastu baru pegi majlis orang...Hehehe....Next weekend pun ada catshow...So, kawan2...Jadual aku dah full tahun ni...X boleh nak "ngedate" dengan sapa2 dah...Ahahaha....
Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }