. : [ MC MC MC ] : .

on Wednesday, January 5, 2011




Arini aku x beraper sehat... Sebenarnyer few days dah rasa lain..Dada ketat semacam..Aku biar jer...Lagipun risau banyak keje kat ofis...Tak boleh nak tinggal...So, aku tabah & gagahkan diri (cewah!!!) pegi keje since Monday...But today kemuncaknya...Time kat ofis pagi tadi, kerja keras sangat kot...Yerlah tahu kurang sihat kan, tapi dok sibuk selongkar fail yang berdebu...So afternoon dah x boleh tahan dah, dada sakit sangat...Konon xnak lah amik MC...Tapi kena jugak...Aku cakap kat doc bagi MC hari ni jer lah, esok kene keje...Huhuhu x bestnyer...Baru start tahun baru dah ada MC...isk3...Sedih....(T_T)
Ranking: 5

{ 3 comments... read them below or add one }

Sharifah nor said...

kesihatan kena jaga...kalau sakit..siapa yg susah??? diri sendiri jugak kan...akak tak boleh nak tolong makan ubat...sbb ubat akak pun dah berlambak2 nak telan..heee...


05 January, 2011 23:29 Reply To This Comment
cik nur said...

biasla skang musim ujan kan cepat dapat sakit..harap cepat sembuh jgn lpe mkn ubt eh
take care ^___^


07 January, 2011 17:45 Reply To This Comment
cik nur said...

hurm jge kesihatan oke
jgn lpe makan ubat harap cpat sembuh ^___^


14 January, 2011 15:25 Reply To This Comment