. : [ Say No To Chicken!! ] : .

on Monday, January 3, 2011

Ilham Pokcik Google ;)


Ngeeeeeeee...Heran tak kalau tengok title entri aku ni??...Jeng3!!!...Yerlah kan...Sana-sini sibuk cerita pasal azam baru...Akhirnya aku buat lah keputusan nak ber"azam" baru ni...Hehe...Jadi...Azam aku ialah...Seperti yang tertera di atas yer tuan2 & puan2...Ada paham ka??...Hehe..."Say No To Chicken!!"...Korang rasa apa sebenarnyer maksud aku "Say No To Chicken" tu??...




Sebenarnyer x gempak pun kan...Aku cuma nak cuba untuk tidak makan ayam (atau kurangkan makan ayam hehehe..) terutamanya ayam goreng...Sebab aku sangat crazy dengan ayam goreng yang garing2...And my favourite part semestinya lah kulit ayam...Haaaa...situ lah masalahnya...Bukan x tau kan kulit ayam tu menyihatkan ker tidak....Huhuhu...Jadi kira tahun ini, buat permulaan ni aku cuba kurangkan makan ayam supaya aku x termakan kulit ayam...Hihihi...Hopefully, lama-lama boleh buang tabiat buruk ini...InsyaAllah...
So, ada sapa2 berani nak sahut cabaran ini bersamaku?? :D
Ranking: 5

{ 2 comments... read them below or add one }

ⒸⒶⒽⒶⓎⒶ said...

ingat kan chicken pengecut . hahaha , salah tafsir sudaa


03 January, 2011 22:34 Reply To This Comment
(One) SiTi* said...

hahaha...saya baru mula nak terpengaruh dgn kulit ayam ni..
mmg sedap gk makan kulit ayam yea..
hahahahaaaa


07 January, 2011 14:11 Reply To This Comment